Site Navigation
QuakeOne News
» Latest News
» News Archives
» QuakeOne Movies

QuakeOne Help
» File Downloads
» Quake Help
» Quake Servers

QuakeOne Community
» Forums
» Chat *new*
» Poll Booth
» Memberlist
» Member Map

Site Info
» Community Rules
» Moderator List

» Buy Quake

Visit QuakeOne.com On Facebook!Visit QuakeOne
on Facebook

Log in
User Name:

Password:

Not a member yet?
Register Now!
Online Users: 342
3 members and 339 guests
siger, TheKillingJoke
Most users ever online was 2,542, 06-04-2016 at 12:58 AM.
Go Back Home > Forum Search Forums

View Single Post
Unread 05-03-2011, 05:07 PM   #1 (permalink)
LambentHammerBurst
Formerly OoPpEe
LambentHammerBurst's Avatar
USER INFO »
Posts: 1,667
+/-  Reputation: LambentHammerBurst is on a distinguished road
Join Date: Oct 2010
Currently: Offline
Contact:  Send a message via MSN to LambentHammerBurst
Darkplaces Error Reporting Thread

Figured this is needed. Many topics mention a issue with Darkplaces, however this requires LordHavoc to go through MANY topics. So let's use this thread to make them known and to bring attention to them.

Use a basic setup on reporting them:
*"Name" of the Bug*
-Description of the bug
-How to replicate (even if obvious)
-Other notes


So to start off:

Plasma Gun not firing properly
-Upon firing the gun, the projectile stops immediately and stays floating in mid air spinning until it's "next think" makes it disappear.
-Replicating is just to have the plasma gun itself and fire it. Happens in the DoE mission pack but will occur in other mods if you port the gun to them.
-I did a "fix" that LordH is aware of. However a "true" fix would be ideal.
Reply With Quote
 

All times are GMT -6. The time now is 05:39 AM.


eXTReMe Tracker