Site Navigation
QuakeOne News
» Latest News
» News Archives
» QuakeOne Movies

QuakeOne Help
» File Downloads
» Quake Help
» Quake Servers

QuakeOne Community
» Forums
» Chat *new*
» Poll Booth
» Memberlist
» Member Map

Site Info
» Community Rules
» Moderator List

» Buy Quake

Visit QuakeOne.com On Facebook!Visit QuakeOne
on Facebook

Log in
User Name:

Password:

Not a member yet?
Register Now!
Online Users: 373
9 members and 364 guests
MissBubbles, Mr.Burns, nahuel, Shadesmaster, sj1985
Most users ever online was 2,542, 06-04-2016 at 12:58 AM.
Go Back Home > Forum Search Forums

View Single Post
Unread 05-03-2011, 05:46 PM   #3 (permalink)
LambentHammerBurst
Formerly OoPpEe
LambentHammerBurst's Avatar
USER INFO »
Posts: 1,668
+/-  Reputation: LambentHammerBurst is on a distinguished road
Join Date: Oct 2010
Currently: Offline
Contact:  Send a message via MSN to LambentHammerBurst
Normal Mapping Issue
-Textures that do not have a normal map on them - are having a "emulated" normal map applied which causes very bad visuals.
-Just simply have a model that doesn't have (name)_norm texture with it.
-Explained in detail by Seven here:
http://quakeone.com/forums/quake-hel...html#post89120

UPDATE:
LH: "considering the optional emulated normalmaps are off by default unless you play with -tenebrae, -game tenebrae, or r_shadow_bumpscale_basetexture > 0"

So if you are getting this error, ensure none of these 3 options/settings are active.
Reply With Quote
 

All times are GMT -6. The time now is 03:07 AM.


eXTReMe Tracker