Site Navigation
QuakeOne News
» Latest News
» News Archives
» QuakeOne Movies

QuakeOne Help
» File Downloads
» Quake Help
» Quake Servers

QuakeOne Community
» Forums
» Chat *new*
» Poll Booth
» Memberlist
» Member Map

Site Info
» Community Rules
» Moderator List

» Buy Quake

Visit QuakeOne.com On Facebook!Visit QuakeOne
on Facebook

Log in
User Name:

Password:

Not a member yet?
Register Now!
Online Users: 334
2 members and 332 guests
Lucifex
Most users ever online was 2,542, 06-04-2016 at 01:58 AM.
Go Back Home > Forum Search Forums

View Single Post
Unread 06-23-2011, 01:12 AM   #10 (permalink)
LordHavoc
DarkPlaces Author
USER INFO »
Posts: 246
+/-  Reputation: LordHavoc is on a distinguished road
Join Date: Jul 2006
Currently: Offline
Originally Posted by Spinvis View Post
*"Darkplaces Nehahra torch fire rendering bug"*
That's intriguing, I wonder what type of particles it is using for the fire, possibly the Quake particle() builtin? If that is losing the velocity part then I am concerned.

I have been unable to reproduce this issue when playing the second to last demo of the seal of nehahra (which is using that same map, so I assume it is the one you are using, although if not please tell me which one...), and can not find any such particles in neh2m1 or neh2m2 either (did not try others).

So I can't see anything wrong with the torches as they do not even produce particles here... And I verified there are no particle effects (of any kind) during that demo.

Last edited by LordHavoc; 06-23-2011 at 01:49 AM..
Reply With Quote
 

All times are GMT -6. The time now is 04:47 AM.


eXTReMe Tracker