Announcement

Collapse
No announcement yet.

I'm back in business!

Collapse
X
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • I'm back in business!

    So after talking with a tech guy for over an hour about my computer not running games properly, I finally took my two memory chips and put them in the other two slots on my motherboard and set the memory timings to 5-5-5-15 and the voltage to 2.1V and everything seems to be running again. I have been running quake for just under 2 hours and it's been working fine!! Hopefully I'll be able to start playing again fulltime

  • #2
    10 bucks that Steve just jinxed himself

    Comment


    • #3
      rofl. i hope not

      Comment


      • #4
        Awesome goodjob

        glad to hear your goin to be runnin with the pack again!
        QuakeOne.com
        Quake One Resurrection

        QuakeOne.com/qrack
        Great Quake engine

        Qrack 1.60.1 Ubuntu Guide
        Get Qrack 1.60.1 running in Ubuntu!

        Comment


        • #5
          Hey Dudes,
          Where do you guys live in Canada, I'm over on Victoria....best BC bud around!
          EzJacK

          Comment


          • #6
            Sounds about right. I hear all the time that when people buy new memory the settings aren't auto-detected correctly. Like it will try running some memory that's suppsed to be running at 2.3v at 1.9v. >_>
            e|------------------------0---------------
            B|---------------0^1----------------1----
            G|---------------2------2------0^2-------
            D|---------------2-------2--2-------------
            A|---------------0------------------------
            E|----------------------------------------

            Comment


            • #7
              The computer came with the timings set to AUTO. After I called the tech support he had me change the timings to 5-7-7-24 at 1.9v and that seemed to make things worse.

              Eventually I downloaded the spec sheet from the manufacturer of my ram and used those settings 5-5-5-15 @ 2.1v and so far I haven't had a problem

              Comment


              • #8
                Originally posted by EzJacK View Post
                Hey Dudes,
                Where do you guys live in Canada, I'm over on Victoria....best BC bud around!
                EzJacK
                The Sour Diesel, White Widow and a very stinky trainwreck cross is what ive been puffin on this past week. Id like to see a pic of what u guys blaze.

                Comment


                • #9
                  5-7-7-24 is terrible for DDR2. That tech guy need pimpslapped.
                  e|------------------------0---------------
                  B|---------------0^1----------------1----
                  G|---------------2------2------0^2-------
                  D|---------------2-------2--2-------------
                  A|---------------0------------------------
                  E|----------------------------------------

                  Comment

                  Working...
                  X